Overname thuisverplegingspraktijk

Klaar om zelf ontzorgd te worden.

Na jarenlang succesvol je thuisverplegingspraktijk uit te bouwen en een vast klantenbestand te vergaren is het tijd om jezelf wat meer rust te gunnen. Story of your life? Dan ben je aan het juiste adres.

Een overname waar jij je goed bij voelt!

Wil je graag actief blijven als verpleegkundige of ga je een compleet nieuwe richting uit? Wij stellen ons uitermate flexibel op om jou zoveel mogelijk te laten sturen richting de meest comfortabele overname van jouw praktijk.

Natuurlijk is het niet onbelangrijk voor ons om voldoende inzichten te verkrijgen in de boekhouding en klantenportefeuille om je een realistische schatting van je overnameprijs te kunnen geven.

Je praktijk overlaten?

Je denkt eraan om te stoppen? Jouw praktijk, waar je al jaren aan gebouwd hebt zomaar los laten?

Geen probleem bij ZorgZeker, je geniet zelfs nog van enkele voordelen!

  • Je mag op beide oren slapen dat je patiënten in goede handen blijven. Binnen ons huidige team dragen wij de kwaliteit van de zorg hoog in het vaandel.

  • Je kan gerust nog meedraaien indien je wenst en zo ook nog genieten van een appeltje voor de dorst.
  • ZorgZeker is een erkende dienst voor thuisverpleging, die de kwaliteit, samenwerking en continuïteit van thuisverplegers garandeert.
    Zo kunnen onze verpleegkundigen genieten van bv. continue bijscholingen en overlegmomenten zodat er meer kennis en ervaring wordt uitgewisseld, hulp van collega’s indien de zorg in het gedrang zou komen en nog veel meer …

“Jarenlang deed ik mijn verpleging met passie. Echter, door gezondheidsproblemen ontstond de angst om uit te vallen. Werken met pijnstilling, operaties werden onbepaalde tijd uitgesteld…En wat dan? Na mijn eerste ontmoeting met Philippe en Simon klikte het meteen. De overname verliep zeer vlot en met een goed gevoel heb ik mijn praktijk in hun handen overgelaten. Ik heb nog contact met mijn (oud)patiënten en ik merk dat ze nog steeds in de watten worden gelegd! Een topteam!”

Marleen S.

“De combinatie van het verzorgen van patiënten, administratief werk en daarbovenop het huishouden (mama en echtgenote) werd mij op een bepaald moment te zwaar. Na mijn eerste contact met ZorgZeker voelde ik mij onmiddellijk begrepen en werden alle opties besproken. Ik heb gekozen om mijn bestaande praktijk over te laten nemen en toch dagelijks mee te draaien met het ZorgZeker-team. Ik had hierdoor dezelfde inkomsten, geen kopzorgen meer en een appeltje voor de dorst. Iedereen winnaar!”

Sabrina V.

Wil je graag kennismaken met ons en een schatting op maat ontvangen?

We maken graag tijd voor jou. Dat kan op verplaatsing, bij ons of zelfs virtueel.

Plan je gesprek